’Ik vond toch wat ik zocht’
”Mijn beperking is dat ik geen diploma’s heb voor de baan die ik het liefste zou uitoefenen”
Ernst zou het liefst gaan werken met jongeren en/of jongvolwassenen. Hen verder helpen in hun leven en iets betekenen voor ze. Na jaren zoeken naar zijn ’droombaan’ met een scholingstraject gaf hij die zoektocht op.  Maar Ernst sloeg een andere weg in. ”Het kriebelde nog steeds en ik wilde zo graag iets doen….ik besloot om vrijwilligerswerk op dat gebied te gaan doen. Ik werk nu een dag minder in mijn reguliere baan en ben zo alsnog mijn hart gevolgd” Ernst werkt nu 1 dag in de week bij de KraftFabrik (dagbesteding van Pluryn), een erkend leerbedrijf op gebied van film, beeld en geluid.
”Echt een toffe plek waar ik mijn fotografiekennis mag delen met de medewerkers van de dagbesteding.”
Zwitsal terrein
Ernst kent het Zwitsal terrein en het Pluryn gebouw goed. Hij heeft er een tijdje als elektricien gewerkt en het terrein is voor hem een bijzondere plek.
Over Ernst
Ernst van Rossum (1961) is geboren en getogen in Apeldoorn. Fotografie is zijn uit de hand gelopen hobby. Hij is vaak te vinden bij Metal en Rock concerten in de popzaal van Gigant. Daarnaast uiteraard ook bij andere evenementen in Apeldoorn en wijde omstreken.

You may also like

Back to Top