’Alles liep anders’
Op zijn 57e kreeg Peter prostaatkanker en stond ineens zijn wereld op z’n kop. ’Ik was een jaar uit de running en ook op mijn werk was ik uitgevallen. Door het lichamelijk lijden werd mijn drang om te overleven steeds groter. Ik heb geleerd goed naar mijn lijf te luisteren, op mezelf te vertrouwen en standvastig te blijven.’ Na zijn herstel liet Peter met de foto expositie ’Alles liep anders’ in 2012 een terugblik zien van deze moeilijke periode vol persoonlijke indrukken, positief en minder positief. 
Bluescafe Apeldoorn
Samen met Artcafe SamSam en Gigant betekent deze plek in Apeldoorn veel voor Peter. Vanaf 2000 begon hij steeds meer te fotograferen in het Bluescafe. ’Daar wil ik in mijn fotografie vooral de emotie laten zien door in de huid van de muzikant te kruipen’.  Afgelopen jaren heeft Peter vele bijzondere projecten gemaakt en exposities gehouden en is hij actief bij ApeldoornDirect, HelpPortret en Apeldoorn Photo. ’Je kunt je altijd blijven ontwikkelen’.
Over Peter
Peter Vroon (1953) is een kleurrijke verschijning en een veelzijdig fotograaf. Centraal in zijn werk staat de emotie. Peter is vooral bekend als pop- en dansfotograaf. Kenmerkend voor dit deel van zijn werk zijn het onconventionele gebruik van kleur en belichting.

You may also like

Back to Top