Jouw portret van Apeldoorn?
Dank voor je interesse!
Wat leuk dat je interesse hebt om mee te werken aan mijn project 'Portretten van Apeldoorn' waarin ik een serie portretfoto's ga maken van mensen in Apeldoorn. 
Wie weet ben jij één van de volgende portretten van Apeldoorn!
Wat is jouw verhaal?
Denk alvast na over een persoonlijk onderwerp voor bij jouw foto's. Voordat we gaan fotograferen, gaan we het hebben over 'in welke beperking jij een meester bent geworden'. 
Waarvan heb je geleerd (iets of iemand) en wat heb jij daarmee gedaan? Wat heb je overwonnen? Wat heb je (anders) gedaan om jezelf in iets te veranderen?
Wat spreken we af?
We maken de foto's ergens buiten 'op straat' in Apeldoorn (en omgeving), op een plek die jij kiest. Een plek waar je iets mee hebt.
Omdat ik een afwisselende serie wil maken van verschillende mensen op diverse locaties, kan ik niet op alle aanmeldingen ingaan. Ook omdat ik nog geen exact aantal portretten in gedachten heb. 
Qua planning is de kans het grootst dat de portretshoot in het weekend of op een maandag plaatsvindt.
De portretshoot is op TFP-basis, dus er komt geen geld aan te pas. Het kost je alleen wat tijd en je krijgt uiteraard jouw foto's.
Je gaat ermee akkoord dat ik jouw foto's publiceer op mijn website, mijn socials en tijdens een expositie. Ik behoud het auteursrecht.
Aanmeldformulier
De gegevens die je hier invult, helpen mij om de portretshoot in te plannen en voor te bereiden. Ik deel de gegevens met niemand en je ontvangt geen ongevraagde emails. Na ontvangst neem ik contact met je op.
Verzenden
Dank voor je gegevens! Ik probeer op elke inzending binnen een paar dagen te reageren.
Volg Portretten van Apeldoorn op Instagram: